This is me!

Hej på er! Det är jag som är Emma och jag ska blogga här under tiden tills lilla Selma
är försvunnen! ;) Jag kommer blogga så mycket jag kan men jag har båt och så, så det
kan vara ett hinder!! Men nu i helgen så ska jag bort från och med torsdag till söndag,
jag ska spela cup i skövde med fotbollslaget, SO YES....då vet ni det och jag har ingen smartphone
så jag kan inte blogga från telefonen,tyvärr! Men ja lite fakta om mig kanske jag ska ta?
 
 
 
THIS IS ME.
 
Jag bor här i Åkersberga och går i en skola som heter solskifet!
Jag har en katt som heter Liston ( VÄRLDENS BÄSTA KATT, fråga selma om ni inte tror mig)
Jag själv kan få ett temprament över lixom ingenting, men jag har gått igenom mycket som
bara 13 år!
 
Har inget mer och säga så, puss!
 
this is me!

Ett litet misstag!

jag råkade ladda upp inlägget 3 grr, ska ite hända igen! / Emma

ÄNDRADE PLANER!

Efter att jag had skrivit hejdå till bloggen så fick jag ett medelande på facebook.
Av bästavän Emma! Hon sa att hon kunde ta hand om min blogg under tiden jag är i Bosnien! Tack Emsan! 
Så hon kommer ta hand om min blogg tills Augusti ungefär. Men om hon kanske missa någon dag så måste ni förstå att hon oxå har semester.. So stay here, you gonna get uppdate! :D Kommer ju även försöka blogga i bosnien lite senare.. Men inte såå mycket! Puss ha ett bra lov. 

Hejdå bloggen!

hej då alla bloggläsare!
Det var fint att blogga i en termin på denna blogg. kan tyvärr inte blogga förensom tre vekor. Och då kommer jag inte kunde uppdatera er såå bra menjag kommer iallafall kunna blogga lite då och då! :D Hejdå, ha ett bra sommarlov så hörs vi!! Pusssssssssssss

Frågor-

Var ifrån är du?- Sverige,Stockholm
Vart i Bosnien bor du?- I staden Banjaluka och Bihac
Banjaluka;

Bihac;

Vad föddes du?- Uppsala faktiskt.

Brukar du åka till Kroatien?, sånnafall vart? -Ja, det brukar jag..jag brukar åka till olika ställen. Bror på..

Hur gammal är du?- jag är 13 år, fyllde år den 6;e Feb.
Favorit kanal? -Jag tror 6;an.. Men också Disney Chanel.. haha.. mobba inte. xd

Vinter/sommar? -Sommar lungt!

vår/höst?- Vår!
Favorit nummer?- Siffran 9.

Favorit färg? - Lila och babygrön-
det var lite frågor jag hade fått på meljen. Där fick du svar på dom Kajsa! :) Kram
 
 

Hemma nu.

Nu kör jag på ett snabbinlägg här. Har inte tid att blogga, ska packa lite till Bosnien sen ska jag till mormor och morfar ett litet tag.
Som ni såg så bloggade inte jag igår fast jag skulle det direkt när jag kom hem.. Men grejen var att jag stannade en natt till. Kandras mamma tyckte att jag skulle stanna hos dom en natt till och sova över- Såå varför inte? ;) Så jag sov över hos dom inatt igen. Och imorse åkte vi till Domarudden och va lite där. Dom badade med inte jag! Haha, brrrrr.. kallt. Träffade även på väldigt många som var där! Nice juh! :D Men mamma kom och hämtade klockan tre på Domarudden. Det var så mycket köer vid Domarudden på vägen dit! Förresten GLAD MIDSOMMAR!! :D Men nu ska jag prova lute kläder osv. Hörs senare! Puss puss!

Mot Kandra!

För bara typ en halvtimma sen så satt jag hemma hos Erna och chillade. Då får jag ett medelande från kandra "Hej bästavän, vill du sova idag? Vi kan gå på bio imorgon, jag bjuder! Vi hämtar dig isåfall om 45 minuter" Så jag springer hem, packar.. tar ut kläder som jag ska ta med mig till Bosnien. Och nu sitter jag här med datorn i knät och väntar på Kandra! :D Och imorgon som sagt så ska vi typ på bio. Kommer noginte blogga för jag kan nog inte få till internet där ute.. dom bor ganska långt ut mot havet.. mer i skogen om man säger så. Men om jag får till internet så bloggar jag såklart! Kankse kan blogga från Kandras iphone? .. ;) Jag vet att jag sagt att jag skulle "samla" upp krafterrna för att bomba med uppdatering idag.. Men det blev ju ingen bloggning. Hade fullt upp hela dagen. Och då säger jag inte så bara för att bortförklara mig utan för att det är sant. Men ska kolla på nicke nyfiken tills Kandra kommer hahah xd.- Så jag bloggar såfort jag får tag i internet.. om jag inte får tag i internet.. så bloggar jag såfort jag kommer hem, älskar er puss♥
Jag och Jessica för ganska länge sen.. Älskar dig cheyen! :*

Emma,Selma och Liston

Här kommer lite mycket bilder som jag är skyldig er, som jag igentligen skulle visat er för typ 2 veckor!
på vissa bilder har jag nått vitt i mungiporna, det är tugumi!! Hoppas det inte blev för mycket bilder nu!
allt är fotat med Nikon d5100 system.

Godnatt så börjar vi om på nytt imorgon!

Godnatt alla!
Vet att det inte vart bra uppdatering alls idag. Men ska samla krafterna under natten och imorgon vaknar jag, och imorgon kommrt det vara en ny dag. Och då blir det bloggning. Ska även lägga in lite bilder som jag lovat att lägga in.  Men just nu så ska jag chatta med mina fina vänner så bloggar imorgon då, när jag har samlat mina krafter och allt.. :) Godnattisch! ♥

Avslutnigen 2012 del 1.


Pia

Hejsan alla!
Sitter hemma hos min kusin Erna! Vi funderar på att dra till "PIA" och köpa lite godis. För er som inte vet vad det är så är det en videobutik! :D Men nu så skriver jag på ett snabbinlägg eftersom att vi har lite brottom. Så jag ska dra nu, Men vi hörs sen! :) Kram på er älsklingar ! :*

YEEEEEEEEEES!

Hejsan alla! :)
 
Vaknade upp och slängde mig direkt på datorn. Vet ni vad jag märkte när jag loggade in? JAG HAR FÅTT DEN NYA BLOGG.SE, ÄNTLIGEN! Den är såå awsome. Men liite krånglig, men jag klarar mig! Jag vet inte varför men jag blir mycket mer sugen på att blogga nu när jag har fått nya blogg.se. Och det bästa är att man inte behöver lägga in bilder en och en.. utan man kan lägga in flera bilder samtidigt! Grymt juh!?

Iallafall idag så ska jag först till Kista Galleria med brorsans tjej.. efter det ska vi direkt hem. Sen ska hon åka hem till henne i Halmstad. Så då ska jag och Erna göra nått skojsit! Men bloggar sen då! Kram♥
Mina små älsklingar!

Länkbyten! Vill du också ha länkbyte? Komentera då så snackar vi om de!


Länkbyte med den urgulliga chey! Min bästavän! Hon är en underbar person! Hon är så underbar så att det inte går att beskriva henne. Jag finns, och kommer alltid finnas för henne. Och hon ska veta att jag aldrig glömmer henne, vad som än händer! Men checka in hennes blogg. Hon bloggar om sitt liv, hästar och hockey bland annat.. Klicka på bilden eller länken. http://jessicaalvrud.blogg.se/


Vill du också ha ett länkbyte? Komentera så snackar vi om det! :)

Dagens Låt- Flytta på dig.- Alina Devecerski


Godmorgon!?

Godmorgon på er.. Vaknade nyss, eller jag låg i sängen tills nu. Vet ganska sent men.. men.. :) Idag är planerna att typ vara med Aida, vi ska  till Bosnien samma dag alltså nästa söndag. Så vi ska kolla lite kläder. Först ska jag kolla bikini och sen ska jag kolla en lång klänning..Så vi ska se om vi ska gå. Hitills ser det ut som om jag inte ska ut ur mitt hus idag. Har ont i huvet. Det är så fantastiskt mitt på sommarlovet! :)


Det här inlägget är väldigt sent. Skrev det imorse runt 2..  Men batteriet på datan dog och jag somnade om.. Så kan de gå. Byebye!

Powerwalka

Hej, nu ska jag ut och powerwalka medans pappa ska jogga bredvid mig


Selma Pasalic är jag och ingen annan!


UT OCH KÖPA CANDY!

Hejsan alla små barn. 
Nej, nu drev jag.. hehe... ni börjar märka att jag inte tar den här bloggen sååå seriöst, skriver mest för att skriva av mig. Jajajajajaj.. Är hemma hos Moah nu. Skulle va med henne iallafall, Snart, om två minuter så ska vi dra till lill ICA och köpa godis. Vi köper alltid godis när vi är med varandra. Hehe.. Men nu sa Moah att vi skulle dra, så vi ses.. 
vet, cp inlägg som vanligt.. :P

Dagen + babbel.. :P

Godmorgon alla.
Idag ska jag antingen dra någonstans med familjen eller vara med Moah.. Hoppas Moah för jag pallar inte vara så mycket ute och så idag. Det är ju fult väder ute.. Men har nästan ingen ork för nått idag.

Har redan börjat att fundera på vad jag ska ta med mig till Bosnien fast jag åker om en vecka och en dag.. för att vara exakt ;)- Har även redan funderat på att vilken färg jag ska ha på min moppe fast det är två år kvar! hahah xd! Är ganska för snabb ibland men inte om det gäller skolan.. jag fattar inte vad jag just skrev? :O

Tycker ni jag är skum? För det tycker dom flästa.. Jag, själv tycker jag är...... skum.
"vad ska jag blogga om"
Som ni ser så har jag inget att blogga om..  Men nu ska jag fixa mig puss puss!

SWAG SWAG SWAG ON YOU.


Bra program på tv?

Är det någon som vet ett bra program på tv? :)
Har så himla tråkigt så det går inte. Emma har dragit till Dalarna, Jessica är hos sin mormor och morfar och hon ska vara där hela helgen. Moah har precis dragit hem- Sen är det inga andra som jag pallar vara med förutom Aida, Erna, Alina och typ Emma S.. Och ni bah Kbry..?

Men har inget att blogga om heller.. Känner mig fett forever alone.. Ingen rolig är inne på skype. Och aaaaaaaah.. Får snart utbrott! haha, man ska ju inte ha tråkigt på sommarlov.. eller hur? ;) Nu bablar jag för mycket igen..
Men som sagt.. Om ni vet nått bra tv program so tell me!! :)

Nya blogg.se

Nya blogg.se..
Har ni fått den nya blogg.se? För några av mina kompisar har inte fått det och dom flästa har. Jag har inte fått den nya.
Men kommer jag få den senare eller inte alls? För har sett på mina kompisar som har fått den nya och sett att den är jätte lätt! Skulle värkligen vilja ha den! Den värkar så lätt och allt! Men jag får väll vänta och se.. Haha, vet att ni inte bryr er men skulle ändå vara snällt om någon kunde bara svara facebook, komentar mail? :)
Facebook= Selma Pašalić                   
Mail= [email protected]

Ha det bra, bloggar senare!

Under Bosnien& Kroatien resan..

Under sommaren kommer inte jag kunna blogga. Dels för att jag inte hinner och dels för att jag är på semester?! Jag kan inte sitta och tänka på att jag ska blogga medans jag är utomlands. Då är jag där för semester..Men Jag kommer blogga såfort jag kommer tillbaka! Kankse nått inlägg ibland kan jag lägga in så att ni vet vart jag ligger. Men sen kanske kommer Emma ta hand om min blogg under sommaren. Men Hon har ju också semester så det är ju inte säkert. Men vi får väll se? Hoppas ni förstår och så!

Men hörrni? Jag kan ju fortfarande blogga som vanligt tills på Söndag? :) Börjar ikväll! :D

ang. Bosnien..

Dagar kvar till Bosnien& Kroatien. Och att jag inte kommer kunna blogga.. vändligt synd. Men Emma Kanske kommer blogga.. men som sagt det är inte säkert..
image description

Jessica här Jaoo!

Heej alla Selma bloggläsare :D
Jag heter då Jessica som ni kanske fattade i rubriken...Jag är 12 år (fyller 13 i sommar) och jag är Selmas bästis :)
Selma bad mig mig blogga ett inlägg nu för hennes internet laggar...
Här får ni en bild på "snygga" jag ↓
Just nu sitter jag och chattar med några kompisar :) Väldigt roligt ;)
Jag hoppas att ni har det bra här på Selmas blogg :D
Efter sommaren kan ni följa mig på http://jessicaalvrud.blogg.se/ och läsa om mitt intressanta liv innom rid/ishockey/skol världen :)
Jag vet inte vad jag ska skriva?
Vill ni se min outfit till skolavslutningen ?
Här får ni en bild ↓
-klänning från Bonprix
-skor från??
Jag vet inte vad jag ska ha för någon frisyr än men det blir antadligen lockigt elr flätor :)
Imorgon ska våran kompis Ida opereras så ett stort LYCKA TILL till dig Ida!
Men nu ska jag dra, vi kanske hörs någon gång, vem vet? ;)

Dagens utseende


Home now..


Hejsan alla! Just nu sitter jag och Melinda hemma hos mig och väntar på att hennes pappa ska hämta henne.
Är trött och allt.. Mn farfar kommer när som.. har inte träffat han på 10000000000  år.. jaja.. Men det får bli det här inlägget nu.. Har inte tid att blogga. Bloggar sen! Puss..

Hemma nu jaooow

Hejsan alla, kom hem nu.. sent va?! Det blev senare än vad jag hade tänkt mig. Det var nämligen stopp i trafiken vid början av stockholm.. eller vad man säger?! xd.- och jag ska kolla kläder till avslutningen och sånt. Så jag kommer inte hinna lägga in bilderna idag.. Imorgon kväll kan jag! :) Men ska ducha nu.. Så bloggar kanske sen! Puss

ADRIAN

Hejsan alla, sitter just nu och myser med en 7 månaders bebis! mistolka inteer
Han heter Adrian och är as gullig! :) Idag har jag, mamma, emin, Lejla och sanela bara suttit hemma och så men alla andra har vart ute, stan osv. Men imorgon kommer jag åka hem och då blir det uppdatering. Orkar faktiskt inte bry mig om att jag ska uppdatera, jag är ju här för att ha kul, inte för att tänka på uppdatering.. Men bloggar imorgon då det även kommer bilder! :D Puss och kram!

Adrian

Justins nya perfym? :)


Ska Justin släppa ut en ny perfym? Det sägs att Justin ska släppa ut sin andra perfym.

Hans första var ju someday, luktar amazing! Undra vad den nya perfymen kommer lukta?
Själv har jag inte someday men ska ta och skaffa den..

Om han ska få ut sin nya perfym så ska den komma ut nästa år är det tänkt.. om det äns är sant.
Han börjar komma vääldigt långt i sitt liv! Han har även släpt ut sinegna bok om sitt liv. Och i september så släpper han även ut sin andra bok! Dem båda ska jag köpa! Måste ju läsa!!

Hoppas ni fick veta nått nytt nu då! kram

Tårta

Igår kväll ganska sent så bakade jag och mamma tårta till Lejla som tar studenten. Den blev god och fin! :)
Min mamma är proffs på tårtor! Hon kollar aldrig på recept, hon bara gör som hon tror. sen blir dom fantastiska! :)
Ibland brukar några bästella tårtor av henne, och jag brukar hjälpa henne. Det har kommit i släkten det där med tårtor. Mammas kusin har typ eget bageri i Bosnien. Vill ni se några som vi gjort tillsammans jag och mamma? Kolla;





Och den vi gjorde till lejla igår kommer nu! ;

Nöjd? Aah, faktiskt! :)

Göteborg

Hejsan alla! Göteborg imorgon för min del. kommer förmodligen blogga medans jag är där.. tar med mig datorn.  Kameran ska med så kommer förmodligen fota. Vi åker imorgon klockan 6-7 på morgonen.. Trodde vi skulle åka lite senare iallafall men nej.. Gör tre tidinstälda tills imorgon eftersom att jag inte kommer blogga så mycket imorgon! Så kika in imorgon! Men.. Varför ska jag dit? Jo, min brors tjej tar studenten imorgon så då ska vi åka dit. Brorsan är redan där. Han åkte dit i onsdags tror jag. Men man får väll hoppas att det blir en lyckad helg iallafall! :) puss och kram eran egna Selma!♥

NY PROFILBILD PÅ FACEBOOK


Redigerat

Före;

efter;


Före;

efter;

Råkade radera orginalet på den här bilden. Ibland är man väll klantig? Men ni får ändå sen kopian.


Vad tycker ni om bilder? :) Är ganska nöjd med dom.

puss och kram

Livet leker inte själv, du måste leka med den.


Både jag och Melinda är med handuk, ingen är naken!

Hemma nu babes! :) Kom hem tre. Och jag slutade ett. Ikväll ska jag packa för i helgen- Imorgon åker jag till Göteborg. Imorgon på morgonen.. så jag ska alltså inte till skolan imorgon. Men jag bloggar senare när jag har kommit på vad jag kan skriva om. Så ska ta och tänka nu.. Håll utsik! :D Pussss

Jag är uppe!

Hejsan alla! Har precis vaknat och ska nästan precis gå .. Idag sutar jag 13.00, och jag kan inte hitta nått snabbt sätt att komma hem. Men jag kommer iallafall 3- halv 4. Orkar inteeeeeee med skola.. + vi har matte prooooov.. Kul. Okej, just nu är jag bara negativ. Men jag bloggar efter skolan då. För hinner inte nu! Puss och Kram! ♥

bildlöst.- hinner inte! Puss

Bosna i Herzegovina♥


Rädda liv♥


Selma Pasalic under åren.


Glömde 2011 så här får ni en bild från 2011;


VILL HAAAAA!



När jag var yngre hade jag en sånhär fast en svart. Jag fick den av mamma,pappa,farfar,farmor,mormor,morfar och brorsan dårah.. i födelsedagspresent. Jag blev jätte glad jag använde den jätte mycket. Men den gick sönder.

För er som inte fattar så är det en el-spark. - Man gasar, bromsar. Men man ska inte snvända den i regnet!
jag sparar  till en såndär. Och jag vill ha just den. Rosa färg ska det även vara.  Om inte lila.. men det finns ju inte. Om det skulle funnits så skulle jag lungt ta den!
- En elspark kostar runt 1.549:- Men köper det efter sommarlovet för då har jag samlat till lite pengar-. Hoppas pappa och mamma kan bindra med lite! :)
Om inte dom kan köpa den åt mig? ;) Hehe.. :P

Huvudvärk, ont i halsen och mår sämst.

Idag har jag bara legat i sängen och kollat på film. Tre olika filmer.. Material girls, Mean girl &Mean girls2.
Jag är väldigt kraslig. Har fruktansvärt ont i huvudet och i halsen. Håller jag på att bli sjuk? Hoppas inte det.- Måste till skolan imorgon. vi har prov! Sen ska jag vara med på avslutningen. Ska även senare till mormor och morfar. Det ska bli kul! :) Fast när jag är där så ska jag passa på att plugga. Pluggar bäst där.. hehe. Men skypear även med Jessica och pratar om avslutningen. Imorgon i skolan börjar vi 10 och slutar 13.00 tror jag? Så måste pendla igen.. :) Och imorgon i skolan ska vi städa, lämna in lite böcker.- Sen ska vi ha prov, matte prov. Kul.. inte. Okej fett random inlägg.. Men ja, nu fick jag prata ut lite. Bloggar innan jag drar till mormor iallafall! :D Pussssssssssss

Ett ord.. Jobbigdag


Kom hem från en jobbig dag. Är helt sliten, trött och allt..När jag kom hem så kom brorsan hem samtidigt. och nu ska vi göra en grej. Syskon hemlis you know? ;) Efter att vi gort det grejen så kommer jag dra till Erna. :) Vi ska bara ha almänt kul! Så jag bloggar förmodligen senare då? :) Kram sålänge!

Nyheterna

Hejsan alla, sitter och kollar på Nyheter.. KUL!
Jag har fått frågor om jag verkligen hinner blogga på morgonen. ja, svarar jag då! Jag brukar vakna en timme tidigare än vad min buss går. Men om jag ska hinna blogga så brukar jag vakna en och en halv timma tidigare:)
Men aaaaah har inget att blogga om ;) Så jag bloggar väll sen? Efter skolan.. pusssss /kram
ps. bloggar från mammas dator.. har inga bra bilder.. :P

Godmorgon..

Godmorgon alla små barn. har precis vaknat.. eller nästan precis. Idag har vi typ brännbollsdag i skolan? Fast vi ska vara på amreikanskafotbollsplanen.. Det ska ju vara kul.. inte. Haha. Men ska iallafall ta halv 8 bussen från Kista och klockan 8 kommer jag fram i Åkersberga.. Där möter jag Melinda sen åker vi eller går till amerikanska.. :P Vi får se vad vi känner för. Idag slutar vi även klockan 13.00 och min första Kista buss går inte förens 5 över 3.. så jag får pendla istället då. Roslagsbanan till Mörby sen från Mörby till Kista.. Kul.. Men bloggar senare! Kramisar♥

Del 1 bilder från Camping i Norrtälje med Melinda






Men Älsklingen då..♥

Jag gick in på Melindas blogg och ser att hon gör ett inlägg om mig.Guuuuud så gulligt! Älskar dig cheyen.. alla våra minnen♥

Vet du hur glad jag blev? En stor fet länk till Melinda Wagman http://melindawagman.blogg.se/

Dagens utseende


Lek inte med andras känslor.



jag och Melinda lekte lite med kameran.

Kom hem för en timma och 10 minuter sen. Packar till mamma! Hon ska hämta mig 4- halv 5. Kul! Ska direkt till Erna då. Måste ju kolla hur hon mår. Hon bröt benet förra veckan.. stackarn och dom skulle igentligen åka till Turkiet i fredags..ååååh saknar henne♥ Men nu ska jag fortsätta packa, ska även kolla en grej. Sen åker jag! Vi hörs! kanske gör nått inlägg senare. Vi får se, så ni kan ju checka in igen och kolla lite senare ;). Puss! =)

if you see.. its a magic number..


Hejsan alla. Eller ska man säga godmorgon? :O
Idag är det "vecko byte" för mig. Ska hem till mamma idag.
Jag slutar tre tror jag, sen tar jag väll bussen 25 över. kommer hem runt kvart i 4. Ska packa mycket den här veckan, måste packa för mamma vecka + för sommaren lite, vi börjar fixa lite småsaker redan nu, fast det är 3 veckor kvar idag.  Vaknade halv sju idag, blev lite tidigare eftersom jag sagt till Melinda att vi ska samma buss, som går kvart i åtta. Vanligt vis brukar jag dra från huset åtta och vi börjar tjugo i nio. Så det blir liiiiiiite tidigare idag då.
Försöker även ringa Melinda och påminna henne om det men då kommer bara 3-svararen upp.. "if you see, its a magic number", som ni.. ser på rubriken ;). Men bloggar efter skolan innan jag drar iallafall! :D kram sålänge♥

true♥

Vi tjejer ...
Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
Vi läser på schampo flaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
... Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast att det står dra.
Vi säger va? fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinden förstör våran frisyr....
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.

100% sant enligt mig Selma pasalic

igga toaletten..

 


.נυѕтιη вιєвєя. ツ


Pallar inte..

Hörni.. Vet ni vad? :) Min internet laggar nu.. jag orkar inte hålla på och vänta i 3 minuter för varje bild. Lägger in del 1 på bilderna imorgon istället.. om jag hinner då ;) just nu sitter jag och smaskar på en bulle:) och dricker varm oboy. samtidigt som jag skypear med Melinda mysigt! haha.. Men har även precis planerat Bosnien men mamma och pappa. Passet ska fram, resväskan ska fram, det känns som om jag ska åka om typ 3 veckor redan?, Oj juste jag ska ju åka om tre veckor! hahhahaha xd. Okej det där kanske inte var lika kul för er då. Vi åker den 25. Och man får väll hoppas på att någon kan ta hand om bloggen eller om jag ska ta med mig datan till Bosnien? :O Vi får se.. ska iallafall vara där i 2 månader! :D Men Ja.. det var det jag ville säga. Kram

Im home boys!

Hellooooo hemma nu, håller på att ladda upp.. det går åt skogen! Aaaah har behövt att ta bort bilder, lägga in dom, sen hade jag kopierat bilder och lagt i samma mapp satt det fanns två- fem bilder av varje. Men ska lägga in dom idag! Vet ni vad jag tänkte? Att hela den här veckan kunde jag lägga upp bilderna fast några per dag för det är så pass många. 100 nått snackar vi om nu.. :P Men så jag kommer lägga in "bilder del 1, del2, del3 osv. Bara satt ni vet.. Så att ni inte tänkter "var det bara dom bilderna? :O" haha.. Fett skumt inlägg nu då.. som igår kväll? Bajs- jaja, har inget att snacka om just nu.. som ni ser. Så pusss ♥

Älskar dig cheyen♥

Såhär ser Melinda Wagman ut när hon sover.. och jag....


Visst är vi snygga? ;)

Nej men Godmorgon påer! :D Just nu sitter vi varsin dator och snackar lite.. :P Men idag ska vi typ åka vid 3 tiden?
Men det har vart en awsome helg.. Och det var väldigt kul att vara här! Vi har somsagt fotat mycket och nu ska vi ut och fota igen! :D Haha.. Men Melinda tjatar på mig att vi ska ut nu så ska vara lite social med henne! :D Kram♥

Bilder kommer imorgon

Hejsan alla! :D Idag har vi bara suttit hemma, duchat, fotat, och sprungit i regnet! :)

Bilder kommer imorgon när vi kommer hem. Har massor av foton! Yeeeeeeeeeey!

Just nu sitter jag och Melinda 10 meter ifrån varandra med en varsin dator.. Haha.. on lyssnar på en musik och jag på en annan så det blir lite remix! ;) Stackars hennes lillasyster som får sitta mig höra sjunga mina låtar som hon samtidigt hör melinda sjunga hennes låtar..

Har fett lust att dansa? Jag och Melinda kanske borde ta och dansa?!

Detta inlägg handlar om olika saker

Dagens Låt



En grym låt från eurovision! Greklands låt.. Kan den låten utan till! :)

Bloggar sen, vi ska åka och köpa godis! :D

Melinda och Jag på camping!


My real nails..

Hejsan alla, just nu sitter jag och Melinda uppe i Norrtälje på campingen.. Det spöregnar och det är så mysigt!
och det är första gången vi har fått till interneten på min dator.. Yeeay, haha.  Men jag sa att jag kommer försöka så mycket jag kan.. det är därför jag frågat Clarisen om hon kunde blogga. Men chattar med en kille just nu på facebook.. så jag bloggar sen då! Om jag kommer in på interneten hehe.. :P Kram♥ /selma

Tjena!

Hej everybody! Clara här. Kom precis hem från vår klassresa, det första jag gjorde var att logga in på Selmas blogg & göra varm choklad & ta en bit gurka. Apropå gurka, efter middagen igår ropade min killbästis mamma på mig - jag sprang till henne och hon sa - vill du ha gurka?! Och så fick jag gurka! :)Ett stort fat - fullt med gurk-bitar! Awesome. Det regnade - men vi låtsades som ingenting. Vi badade! Det var iskallt, men föräldrarna fixade med bastu. Det var chill! När jag satt i bilen på väg hem blev jag överraskad & rädd... Jag berättade för mamma om att jag, Sosso, Frida & Isa såg en tjej, på samma kant av sjön men en bit bort, stå och kolla ut över vattnet. (Drängsjön hette det typ) och då sa mamma en hitorie om en dräng som skulle ro över till sin ''älskade'' och drunknade och tjejen såg allt, det var flera hundra år sedan, och mamma säger att det verkligen spökar där på riktigt. Jag visste att det spökade, men jag tror ju inte på spöken...
'
Vill säga grattis till de nyblivna jättesöta paren Maya & Edward, Elin & Emil, Viktor & Charlie! ♥
/Clara

RSS 2.0