Dem döda är inte borta, dem är bara ett steg före oss♥


Kvällens outfit;


Mina dagar;

Ursäkta för dåligt uppdateringen, men har helt enkelt inte haft tid.. Men vill ni veta om mina dagar så kan ni fortsätta läsa inlägget men om inte.. kolla vidare i bloggen! :D

FREDAGEN;
I fredags efter skolan städade jag mitt rum, klockan 6, på kvällen kom mina och mammas kompisar från norrköping. och det var Ida och hennes mamma, vi var fyra tjejer! Vi spenderade kvällen med att äta snabbmat, rita osv osv. Jag la mig 1 och föreldrarna runt 3 tror jag?
LÖRDAGEN;
Vi vaknade runt 9? Mamma skulle gå och jobba någon timma för hon skulle vara klar med en grej på jobbet?
Så då var det bara jag,Ida och Sanela, idas mamma! :D så vi tre gick till Kista och köpte lite grejer tre klädes plagg till Ida + en perfym, och från dom som en "present" så köpte dom en perfym till mig, "Britney spears"

Sen kom mamma från jobbet efter en timma, och vi drog till Bromma blocks, För er som inte vet vad det är så är det ett stort shopping center i Bromma, Galleria.
Och faktiskt så köpte jag inget där.. Eller JO! En jätte fin topp från Kappahl! Nöjd med köpet!
Vill ni se den? JA såklart ni vill, om inte.. så kolla inte då ;)
Den löpte jag, finns även i rosa och gul.. sen blå men den finns det ingen bild på


Sen gick vi hem efter att vi hade shoppat!:) 
När vi kom hem var klockan runt 5! vi satte oss framför datorerna och bara chillade (Jag och Ida).
Runt 6 så skulle mamma, Sanela och Ida till"baka" till Norrköping, eller mamma skulle köra hem dom i norrköping + stanna där tills på tisdag!
Så när dom hade gått så gick jag till min kusin Erna, vi var ute, vi gjorde massor av saker t.ex fottade. Runt 12 la vi oss!
En liten rolig bild jag tog på Erna! :D

SÖNDAGEN;
På söndagen väkte Erna mig runt kvart i 8 -.- vi låg i sängen tills 9 (mistolka inte). Runt nio började vi fixa oss och äta sen gick vi ut klockan 10.00!:D Vi var ute till 11.10 sen gick vi hem. när vi skulle hem så skulle vi på dans! Streetdance. Vi dansade från 12 till 1. Vi var hemma runt halv två. När vi kom hem så somnade Erna, Så jag tog och åt lite! :D Sen runt två så gick jag hem till mig, jag packade osv. Och min mosters man körde mig hem till Aida! :D (aida är min "kusin")
När jag kom fram så var vi lite på datan och bara chillade, runt 4 så gick vi ut till fiskartordpet. Där nere så solade vi, fotade.. var lite idioter.. osv! :D Sen efter att har varit där en timma så drog vi hem till henne igen! :D
När vi kom hem åt vi lassange. När vi hade ätit så tänkte vi att vi ville ha cola, medans vi drog till centrum och köpte cola så lät vi en film som heter easy A laddas ner! 

så vi kom hem efter en halvtimma..
Vi ville vänta med filmen och colan.. så vi tog och chillade framför datorn till klockan var 12, och när klockan var 12 så fyllde Aida 15 år! :D jag gav henne pengar som present!.. efter att hon hade grattat sig själv så kollade vi på film!.. Efter filmen så bara chillde vi framför datorerna.... igen.... datanördar xd.
efter en stund somnade...........................................................
MÅNDAGEN,IDAG;
vi vaknade runt 11, vi åt och allt.. vi gick in i rummet igen.. på datan.. vi dansade och hon öppnade sina presenter! Sen ringde pappa och sa att jag skulle hem runt ett och det var om...... 5 minuter, asså dom skulle komma och hämta mig då. Efter att dom hämtade mig så drog vi till Arninge, vi köpte jeans till mig och trosor xd.  Vi storhandlade även! :) Sen åkte vi hem och då ringde min bästavän Jessica och sa att jag kunde sova hos henne, så nu så ska jag äta sen åka buss till henne och fira valborg med henne istället för att gå på majbrasa med familjen.. :D Nice, vi kommer bada tunna, kolla på film, och göra massor av grejer! :D Ap-kul!
Det var mina tre dagar som jag inte bloggat på, och då kan ni nästan första varför jag inte har orkat blogga? ;)

En ganska..... failad bild på mig xd.

Kram!

Kvällens låt- That i uset to know.


Dom Flästa vet nog vilken låt det är, iallafall dom som lyssnar på nrj i bilen, den brukar ofta komma upp!
den är grym och har sin lilla historia.. Den är inte som alla andra låtar.. Men den är iallafall grym! Lyssna! :D

Några saker ni inte visste om mig.

1. jag gillar inte fisk och kött men är ingen vegetarian. 
2. Justin Bieber, Adele och Nicki minaj är mina 3 idoler.
3. jag tycker att jag själv ritar grymt.              
4. Jag har haft 8 bloggar men bara 3 av dom har vart seriösa.
5. jag hatar vinter.
6. Jag har 5 bästavänner; Jessie,Emsan,Memsan,kandra och Moah Svantemark♥

Selma är jag och ingen annan.


Sammarbetar med Melinda! :D

Melinda och jag har kommit överens att vi ska sammarbeta med bloggarna, vi kommer ha många tävlingar och så! :) Det kommer bli jätte kul! Men om ni vill se hennes blogg så klicka på länkarna här under!
http://melindawagman.blogg.se/ http://melindawagman.blogg.se/ http://melindawagman.blogg.se/
En läsvärd blogg, värkligen! Men nu vet ni det! :D

Kolla vilken söt chey :) ♥ Min bästavän♥


Dagen;

Hej hej alla bloggläsare.......................................................

min dag började segt, förs hörde jag larmet imorse och jag stängde av den och somnade om (hur fucking dum får man va!?) så sen vaknar jag halv sju och jag skulle dra till bussen kvart i sju, så för mig blev det lite stressigt. Men jag hann ändå.. ;) men när jag väl kom till skolan så sa alla, har du ens borstat håret, och ja det hade jag. Men skoldagen började med spanska då vi igentligen skulle ha spanska- förhör.. men vår lärare glömde bort de yeeeeey, så vi hade inte de! Sen hade vi So- där skulle vi ha so-prov men muntligt så hon skulle ta in en och en i ett rum så skulle man typ snacka om 30-åriga kriget, hon gick ner för klasslistan en och en. Och jag är nästan längst ner, såå hon hann inte mig så jag ska göra på onsdag! sen hade vi engelska ocg då hade vi förhör-.- jaja, hällre ett än 2 ;)- sen hade vi lite skol grejer! Men vet ni vad vi åt till lunch? PIZZA, ah vad gott mm.. :P sen slutade vi halv tre, tog bussen 5 över tre och från åkersberga halv 4 till kista och kom hem för drygt en timma sen, shit vad tiden går fort..

Ikväll kommer några vänner hem till oss och sover över! Dom drar imorgon och mamma ska följa med dom till Norrköping, jag kommer typ sova hos mina kusiner.. och sen så på söndag så ska min moster skjussa mig till min kompis i Åkersberga och jag ska sova över till måndag, efter det ska jag dra på majbrasa med mina kompisar! :D Yeeeeeeeeeeey  Men nu ska jag äta någon kaka eller nått gott :D Ses ungar!

Jag och Melinda på påsklovet när hon sov över!♥
Hon är en av dom som jag ska dra med på brasan! :D ses

Godnatt sötnosar

 Hej alla, just nu ligger jag i min säng och lyssnar på justin, det gör jag alltid när jag ska sova! Har pluggat i hela dagen sen jag kom hem, hade typ inte gjort några av mina läxor hade bara chillat varit med kommpisar hela veckan, men idag blev de ändring på de! Men det jag igentligen ville säga var exakt --> Godnatt alla som ska sova eller som sover, haha. Men nu ska jag fint gå och sova, har två förhör + ett prov. kul!.. :/ sen ligger jag mycke efter i svenskan och lite så, men nu tänkte jag vila ut! Så vi ses imorgon! :D Kramis /selma

Alla bilder är tagna av mig, kopiering utan tillstånd anmäls!

Varför jag faktiskt inte har bloggat.

"Varför har du inte bloggat? Du borde blogga, du är en duktig bloggerska! "

tack för allt stöd och dom som sagt att jag borde blogga! det är de här en bloggerska vill ha av sina läsare, det är det här som gör att en bloggerska bloggar! :D Fortsätt ni, blir värkligen jätte glad av sånt! :D tack så mycke, men nu kommer sanningen till varför jag inte har bloggat.

Det är så att jag har inte haft en dator, min lilla är typ sönder och mammas kan jag inte blogga på eftersom att den blir seg av blogg.se.. Min brorsas får jag absolut inte använda för att den blir seg av blogg.se + att jag kan råka radera nått som tillhör gymnasiet och bla bla, pappas har jag fått använda men det skulle bli cp om jag bloggade varannan vecka.. eller hur? Men i onsdags så hade jag samlat till 5500 och köpte en dator! :D Så nu sitter jag med min dator i knät och ska börja blogga idag! :D Men det är ett problem, har inte fixat virus-skydd så jag kan få virus när som,  och då kommer hela datorn gå sönder!.. :( jaja, skiter i de..! men bloggar senare! :D

svar;



Svar; Asså okej, som du kanske inte märkt att jag inte bloggat här för det har kommit upp saker i mellan, men jag har faktiskt skrivit på min presentation att jag kommer skriva allt om mig och inte bara bilder?
+ att jag kommer använda det här som både foto blogg och vanlig..eller så kanske du inte läst de? så byebye!

Alla bilder är tagna utav mig, kopiering utan tillstånd anmäls.

Today im starting with the blog.

Alla bilder är tagna utav mig, kopiering utan tillstånd anmäls.
hej alla, idag börjar jag med den här bloggen♥
just nu sitter jag med Melinda hemma hos mamma i Kista! :) Vi tänkte dra ut sen dra till kista centrum, hon ska sova här i Kista, hon sov även hemma hos mig i natt men då sov vi hos pappa. Vi la oss 06.02, vi vaknade runt 12 idag. Men vi måste dra nu, bloggar sen kramis!
ps. kolla in min, melindas och Emmas blogg; www.crazyygiirls.blogg.se

Outfiten


1 sak ni inte visste om mig.

Mobba mig inte för det här, snälla..

Jag har en väldigt "konstig" fobi. Jo, jag har fobi för metall.. vet att det låter cp men ja, faktiskt.
Fobi för all typ av metall, specielt nycklar och halsband. Och när det gäller om rostad metall så ska vi inte äns tala om de.. Jag vill värkligen inte ha den slags fobin! Så fort min kompis kommer med en nyckel i närheten av mig ber jag henne att ta bort den eller gå, eller så går jag bara.. Men nu kommer en sak, Jag är inte "rädd" för mina smycken, nycklar, halsband osv. Jag själv använder mina smycken, jag låser mitt hus med en Metall nyckel- osv.

Mina närmaste vänner vet de, men nu vet ni också de.

This or That.

Cola / Fanta
Blogg / facebook
Smsa / prata

Rosa / lila

Justin Bieber / Ulrik Munther

Dessie / Kissie (ingen av dom)

Blogga / läsa bloggar

Sverige / utomlands

Sommar / Vinter

hund / katt



New Converse.

image description

Welcome.

Welcome to my new blog!

välkommen! 
Hej jag heter Selma Pasalic och är en tjej på 13 år, alltså 99a.
Jag har en bror som är 17 år, 94a alltså 5 år äldre än mig! Mina föreldrar är skilda, dom skildes sommaren 2010, emin (min brorsa) flyttade heltid hos mamma. Min mamma bor i Kista, en ort i stockholm och pappa bor i Åkersberga, utanför stockholm! :) dom flästa vet nog vart det ligger?-
jag älskar att dansa. har dansat sen jag var två dvs i 11år. Jag  har dansat alla olika danser tex. Show, jag har gått på många shower, i upsala och i Å-berga! :)
Jag har haft många bloggar men bara två av dom har vart seriösa, en med min kusin och en själv, sen har jag också haft en med min bästavän som vi la ner för bara någon dag sedan!
Men den här bloggen den ska bli seriöst-
Jag själv har haft upp till 110 besökare per dag- men hoppas vi kommer längre upp på nivån med denna blogg!

jag har haft många "teman" på alla mina olika bloggar, men den här bloggen...., är en fotoblogg!
och ja, som sagt så kommer jag fota och lägga ut foton osv- men kommer såklart blogga om min vardag, åsikter, outfits osv. Här är det bara glada miner!
Och säger det redan nu, men kommer säga det under varje bild jag tagit;

Alla bilder är tagna utav mig, kopiering utan tillstånd anmäls!!!!

Det finns så många heaters där ute, det är säkert jätte många som hatar mig! 
Och dom kommer säkert skriva så onädiga komentarer, men visst.. slösa er fritid på att komentera onödiga komentarer som bara slängs, sure- bryr mig helt enkelt inte!

Säger bara..
Välkommer till min värld!


Kram!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0